Hvad kan psykoterapi – og hvilke fordele er der ved at gå i terapi?
Psykoterapi er i princippet for alle, der oplever udfordringer eller at have det svært, men det er også for dig, der ønsker dig mere af livet. En bedre selvforståelse, nærende relationer og en generelt højere livskvalitet.
De 7 forandringsprincipper✨
For at skabe varige forandringer må vores forandringsproces hvile på syv grundlæggende forandringsprincipper, som gør sig gældende i enhver forandringsproces.
Vi kan godt føle os ‘nede’ og samtidig grine af glæde
Vi er i stand til at rumme flere følelser på en gang – også modsatrettede følelser. Det er en naturlig del af det at være menneske – og dermed også en naturlig del af dig.
Vores ego-sider skal mødes med anerkendelse og kærlighed…
I min terapeutiske tilgang vil jeg derfor altid forsøge at guide dig tættere på dine Ego-sider i stedet for at skubbe dem væk. For på den måde lærer du dem bedre at kende, opnår en større forståelse for dem og hvorfor de er en del af dig – og ud af forståelsen vil accepten og kærligheden til dem typisk gro.
Vi mennesker og naturen både hænger og hører sammen 🤍
Min drøm er, at jeg i mit virke kan arbejde FOR menneskeheden OG naturen som den enhed, vi er.
Jeg ønsker at bidrage til at øge den menneskelige bevidsthed - hos et individ ad gangen - sådan at mange flere får muligheden for at vågne op til erkendelsen om, at det er inden for vores rækkevidde at understøtte og skabe harmoni, kærlighed, lys og fred på Jorden. 🕯️🕊️🤍✨🤲 Vi kan gøre en stor forskel for både hinanden og for planeten. Det er på ingen måde for sent.
Målet er ikke at leve et liv uden modstand, kriser eller udfordringer.Tværtimod.
Vi har med vores menneskelige bevidsthed potentiale for uendelig evolution og ekspansion, hvis blot vi tager imod og tillader kriser, modstand og svære personlige eller relationelle udfordringer at være der.
Uden modgang fandtes der ingen fremgang. 🤲
Forskellen mellem ‘at blive set’ og ‘at blive set på’
At blive 'set' handler om at blive mødt og accepteret for dem, vi er og for det, vi kommer med, mens der i dét at blive 'set på' ligger elementer af vurdering, bedømmelse og i mange tilfælde også kritik. Det er nemlig her, at vi kan være rigtige eller forkerte, gode nok eller ikke gode nok etc. – og dermed er det også her, at skam kan fødes.